Svt blekinge corona

Senaste nytt om coronaviruset i Blekinge – SVT Nyheter

Senaste nytt om coronaviruset i Blekinge | SVT Nyheter

Efter coronautbrottet i Kina sprider sig viruset över världen, så även i Blekinge. Här rapporterar vi om den senaste händelseutvecklingen i vår region.

Corona i Blekinge – SVT Nyheter

Corona i Blekinge | SVT Nyheter

Sista pressträffen om corona: ”Hoppas det inte tar fart igen”. Region Blekinge har uppdaterat om coronaläget vid 124 tillfällen.

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Blekinge – SVT Nyheter

Blekinge | SVT Nyheter

Mest läst Blekinge. 1. Problem vid Mältans återbrukstält: Tar och säljer vidare på loppis. 2. Skatteverket om Mörrums reseräkningar: ”Kan handla om …

SVT Nyheter Blekinge ger dig de senaste nyheterna från Blekinge län.

Ökad smittspridning av covid i Blekinge: ”Värre än förväntat”

Ökad smittspridning av covid i Blekinge: ”Värre än förväntat” | SVT Nyheter

31 juli 2022 — Smittspridningen av covid-19 i Blekinge är betydligt högre den här sommaren än vad länets smittskydd räknat med. – Det är värre än förväntat …

Smittspridningen av covid-19 i Blekinge är betydligt högre den här sommaren än vad länets smittskydd räknat med. – Det är värre än förväntat. Tidigare somrarna hade vi nästan inga inlagda, säger smittskyddsläkare Bengt Wittesjö.

Smittskyddets covidlarm: ”Tänk dig för inför midsommar”

Smittskyddets covidlarm: ”Tänk dig för inför midsommar” | SVT Nyheter

23 juni 2022 — Blekinge. Fler vårdas på sjukhus för covidsmitta, uppger Region Blekinge. Foto: SVT/TT … Coronasmittan ökar återigen i Blekinge.

Coronasmittan ökar återigen i Blekinge.Nu uppmanar smittskyddsläkaren Bengt Wittesjö, att skippa midsommarfirandet vid minsta förkylningssymtom.– Tänk dig för inför midsommar, särskilt om du ska fira med äldre och sköra personer, säger Bengt Wittesjö.

Svalt intresse för coronavaccin bland vårdpersonal

Svalt intresse för coronavaccin bland vårdpersonal: ”Oroväckande” | SVT Nyheter

26 okt. 2022 — Foto: SVT. Svalt intresse för coronavaccin bland vårdpersonal: ”Oroväckande” … De senaste veckorna har Region Blekinge erbjudit …

Intresset för att fortsätta vaccinera sig mot covid-19 är lägre än vad det borde vara bland vårdpersonal i Blekinge. Det menar Charlotte Ros, biträdande vaccinsamordnare i Region Blekinge.

Här är de regionala råden som gäller i Blekinge – SVT Nyheter

Här är de regionala råden som gäller i Blekinge | SVT Nyheter

10 nov. 2020 — Det är några av de lokala råd som nu gäller för Blekinge. … Här är de regionala råden som gäller i Blekinge … Corona i Blekinge.

Under onsdagen den 11 november införs nya strikta regionala råd med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19. Här är hela listan över de regionala råden. I klippet ovan hör du SVT:s reporter förklara.

Nytt dödsfall till följd av corona i Blekinge – SVT Nyheter

Nytt dödsfall till följd av corona i Blekinge | SVT Nyheter

14 maj 2020 — Ytterligare en person har avlidit efter att ha konstaterats smittad av coronaviruset i Blekinge. Det rör sig om en kvinna i 70-årsåldern, …

Ytterligare en person har avlidit efter att ha konstaterats smittad av coronaviruset i Blekinge. Det rör sig om en kvinna i 70-årsåldern, som insjuknade hastigt på ett särskilt boende i Karlskrona.

Folkhälsomyndigheten inför skärpta allmänna råd i Blekinge

Folkhälsomyndigheten inför skärpta allmänna råd i Blekinge | SVT Nyheter

27 nov. 2020 — Foto: SVT … Sedan den 11 november har Blekinge haft egna regionala råd för vad som gäller i länet för att minska … Corona i Blekinge.

Folkhälsomyndigheten inför nu skärpta allmänna råd även i Blekinge. Det meddelar regionen under en presskonferens i dag.

Tionde dödsfallet i Blekinge till följd av corona – SVT Nyheter

Tionde dödsfallet i Blekinge till följd av corona | SVT Nyheter

22 juni 2020 — Tio personer har nu avlidit till följd av corona i Blekinge. På måndagen gick Region Blekinge ut med att länet nu har fått sitt tionde dödsfall …

Tio personer har nu avlidit till följd av corona i Blekinge.

Keywords: svt blekinge corona