Hitta rätt etikettskrivare för dig

En etikettskrivare är exakt som det låter, en skrivare som skriver ut etiketter. Detta är något som kanske är allra vanligast att använda sig av inom butiker och andra verksamheter. Dock finns det även smarta etikettskrivare för hemmabruk. Oavsett om du verkar inom olika branscher eller på ett kontor har etiketter en bred användbarhet. För högkvalitativa produkter inom etikettutskrift kolla in https://shop.delfi.com/sv/kategori/etikettskrivare/. Innan du investerar i en etikettskrivare är det klokt att reflektera över dina specifika behov och utskriftskapacitet. Beroende på om du behöver skriva ut fraktsedlar, adressetiketter eller produktetiketter kan du behöva olika typer av skrivare.

Vad för utskriftsbehov har du?

Dina utskriftsbehov kan variera beroende på din verksamhet. När det gäller etikettutskrifter är det viktigt att ha rätt typ av skrivare och etiketter. Delfi Technologies är en pålitlig leverantör som erbjuder ett brett utbud av etikettskrivare och etiketter för olika användningsområden. Idag finns det etikettskrivare i olika utföranden och de är mångsidiga i sitt användningsområde. Valet av rätt skrivare beror på vilken typ av material du behöver skriva ut på och hur permanenta etiketterna behöver vara.

Det finns två varianter av skrivare, termoskrivare och transferskrivare. Termoskrivare kan vara känsliga för faktorer som solljus, kemikalier och värme, medan transferskrivare vanligtvis producerar mer hållbara och permanenta etiketter. Ibland kan det vara fördelaktigt att ha flera olika typer av etikettskrivare för olika ändamål. Det så att du har en för varje enskilt behov.

Delfi Technologies – erbjuder det mesta inom utskrift

Spana gärna in Delfi Technologies breda utbud av produkter för etikettutskrift. De erbjuder ett urval av etikettskrivare, etiketter, kortskrivare, färgband, programvara och tillbehör som passar en mängd olika behov. Deras sortiment inkluderar även mobila etikettskrivare för ökad flexibilitet.

Delfi Technologies erbjuder även annat du kan ha nytta av i din verksamhet och i deras utbud hittar du bland annat handdatorer, kassasystem, elektroniska hyllkantsetiketter och en massa mer.